Pennen bedrukken

Wil je graag pennen bedrukken maar heb je geen flauw idee hoe je dit moet bewerkstelligen? Zoek dan niet verder want op relatiegeschenk4you.nl is er de mogelijkheid om dit te doen. Misschien heb je binnenkort wel een belangrijke vergadering en wil je graag naamsbekendheid creëren. Dan is het pennen bedrukken absoluut een goed idee. Pennen gebruiken we in principe elke dag en als er een logo op staat dan onthoudt men dit onbewust veel sneller omdat men er zo vaak mee wordt geconfronteerd. Dankzij het pennen bedrukken zal men in de toekomst sneller bij jouw bedrijf terugkomen. Het is dan ook een geweldig idee als dit je doel is. Klantenwinning is belangrijk, zeker in het bedrijfsleven. Dan is het mooi meegenomen dat je dankzij het pennen bedrukken een hoop klanten erbij zult krijgen. Mensen zullen nieuwsgierig worden naar de inhoud van je bedrijf en snel op internet gaan kijken of het voor hun zin heeft om met jou in zee te gaan. Zorg er dan ook voor dat je naast het pennen bedrukken en verdelen een goede website hebt dat helder en duidelijk de inhoud en doelstellingen van je bedrijf weergeeft. Het is dan ook een erg goed idee om bij het pennen bedrukken niet alleen aan de naam van je bedrijf te denken maar ook aan andere herkenbare dingen zoals:

  • het logo
  • eventueel een adres, telefoonnummer en/of e-mailadres
  • en met name het benoemen van de website tijdens het bedrukken van deze pennen is van groot belang. Zoals we daarnet al aangaven is de kans groot dat mensen als het ware getriggerd worden om naar meer informatie te gaan zoeken. Als dan niet alleen de naam van je bedrijf, maar ook de sitenaam vermeldt staat, dan zal dat er voor zorgen dat de kans nog groter is dat je meer klandizie zult krijgen in de toekomst

Zo zie je maar weer dat het pennen bedrukken kan zorgen voor een grote aanwas en dat is toch waar het allemaal om te doen is!

Wil je graag pennen bedrukken?

Je kunt bij ons een keuze maken uit diverse soorten pennen, in allerlei soorten en maten. Denk daarbij aan de kwaliteit van de inkt, de grootte van de pen, de kleur van de inkt en uiteraard het design van de pen. De ene pen is de andere niet en mensen hebben uiteenlopende voorkeuren. Daarom raden wij altijd aan om bij het pennen bedrukken te kiezen uit een aantal pennen. Zo kan je diverse pennen bedrukken en zo kan iedereen zijn favoriete pen uitkiezen met daarop het logo of de bedrijfsnaam van jouw bedrijf. Pennen bedrukken en uitdelen kan op diverse momenten een goede marketingkeuze zijn. Niet alleen om marketing redenen is het bedrukken van pennen een goed idee, je wilt ook je werknemers wel eens iets schenken. Een bedrukte pen is dan ook een leuk presentje na een week van hard werken. Zeker als je kiest voor een wat chiquere pen, dan zal dat zeker in de smaak vallen bij je collega’s en zij zullen zich erg gewaardeerd voelen. Misschien is het dan ook wel een leuke toevoeging aan het kerstpakket of zo maar om ze te bedanken voor het binnenhalen van een grote order. Pennen bedrukken kan dus niet alleen voor klanten een welkome toevoeging zijn maar ook aan werkgevers. Wellicht sta je vaak op een grote jaarbeurs om promotie voor je bedrijf te maken. Dan is het haast verplicht om een kleinigheidje te hebben om weg te geven aan de vele bezoekers. Je weet immers maar nooit wie je allemaal binnen kunt halen. Pennen bedrukken is in dit geval dan ook een must want het is een niet al te dure investering en de hoeveel klanten die je hiermee kunt werven zal ervoor zorgen dat je die investering in no time kunt terugverdienen. Zo sla je twee vliegen in een klap: lage onkosten en een grotere klandizie en dat allemaal dankzij het pennen bedrukken.

Neem gerust eens contact met ons op

Hopelijk hebben we je ervan weten te overtuigen dat het pennen bedrukken erg veel zin heeft. Pennen bedrukken en uitdelen komt overal weer terug in de mode en het is dan ook een populaire marketingstrategie. Zowel voor nieuwe klanten, werkgevers en ook zakenrelaties is dit een geweldig cadeautje dus blijf niet langer wachten totdat het pennen bedrukken je toewaait maar neem eens contact met ons op. Je vindt diverse manieren om met ons in contact te komen dus schroom niet langer maar bel ons eens op of stuur ons een mailtje. Wij kunnen je dan op de hoogte brengen wat de mogelijkheden zijn van het pennen bedrukken en welke prijskaartjes hieraan verbonden zijn. Je kunt het pennen bedrukken en bestellen op grote wijze aanpakken door in bulk te bestellen. Dat zal zeker nodig zijn als je veel pennen nodig hebt voor die eerder genoemde jaarbeurzen. Maar niet getreurd, op grote bestellingen zal je bij ons zeker korting krijgen. Je bent immers geen dief van je eigen portemonnee. Wij zorgen voor duidelijke prijzen en een snelle levering. Meestal kunnen we de pennen al leveren binnen enkele werkdagen. Het bestelproces is eenvoudig en je kan dit helemaal digitaal doorlopen. Al met een aantal muisklikken en het invullen van je contact- en adresgegevens heb je in een handomdraai een bestelling pennen gemaakt. Vergeet niet om goed na te denken over je logo of je slogan, ook hierbij kunnen wij je helpen.