Wat jij wilt weten over de Sony Xperia Z3

De recent uitgekomen Sony Xperia Z3 is sinds begin deze herfst te verkrijgen in nederland. De Z3 is de derde generatie van de succesvolle Z serie van Sony, en is een van de meest verkochte telefoontoestellen in Nederland.

Het is zo ver, de Sony Xperia Z3 is inmiddels verkrijgbaar in Nederland met een abonnement van alle grote providers. 
Uiteraard wil jij natuurlijk weten waar je zo voordelig mogelijk een Sony Xperia Z3 kopen kan, of misschien wil je zelfs wel telefoon abonnementen vergelijken. 

Xperia Z3 abonnement
Als je een Xperia Z3 abonnement afsluit is het goed mogelijk dat je het toestel er gratis bij krijgt. Echter kan het ook zo zijn dat je nog een substantieel gedeelte moet bijbetalen om de Sony Xperia Z3 in je bezit te krijgen. Maar vaak is dit alleen het geval als je een abonnement hebt gekozen met een kleine bundel en weinig belminuten. Want bij een telefoon abonnement met een normale prijs is het toestel al gratis te verkrijgen. Wil jij extra korting ontvangen op het abonnement? Kijk dan eens hier om de het beste Sony Xperia Z3 abonnement te vinden die bij je past.

 

Sony Xperia Z3 los kopen of met een sim-only
Heb je liever geen abonnement dan is het uiteraard ook mogelijk om de Sony Xperia Z3 als los toestel te kopen. Echter moet je dan wel een goed gevulde portemenee hebben. Maar je bent vervolgens vrij om te kiezen welk abonnement of welke sim-only je hier bij afsluit. Vaak is dit de goedkoopste oplossing omdat je namelijk het totaalbedrag verkleint over 2 jaar. Echter zul je dan wel 1malig flink wat kosten moeten maken om het toestel in je bezit te krijgen, maar daar staat tegenover dat je maandlasten wel lager uit zullen vallen.

Door op het internet alle aanbieders van de Sony Xperia Z3 met een abonnementen te vergelijken kun je enorm veel besparen op de aankoop van een Xperia Z3. Wil jij zelf ook vergelijken waar jij de beste prijs krijgt voor dit toestel kun je terecht op deze website. Hier staat een overzicht van alle abonnementen die verkrijgbaar zijn met de Sony Xperia

Bij de meeste providers is het toestel vanaf nu op voorraad en krijg je na het bestellen het toestel binnen enkele dagen thuis gestuurt. In de praktijk is het verstandig om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Door het vergelijken kun je namelijk enorm veel besparen op je abonnement en op de aankoop van de Sony Xperia Z3. Als je echter nog niet de volle pond wilt betalen is het verstandig om nog 1 of 2 maanden te wachten. Want wij verwachten namelijk wel dat de Xperia Z3 prijs nog wel gaat dalen en dan kun je het toestel verkrijgen met meer korting dan nu het geval is.