Samsung Galaxy S6 nu al erg in trek

Ondanks dat de Samsung Galaxy S6 pas net geïntroduceerd is door Samsung vliegen de eerste bestellingen al over de toonbank. Wereldwijd voorzien providers problemen bij de eerste uitlevering van het toestel omdat de vraag momenteel groter is dan het aanbod. Ook de Samsung Galaxy S6 Edge is erg in trek bij de consument.

Op het Mobile World Congress presenteerde Samsung haar nieuwe vlaggenschip. De opvolger van de Samsung Galaxy S5 is zeer spectaculair te noemen met oerdegelijke specificaties en een zeer fraai uiterlijk. De Samsung Galaxy S6 Edge verschilt qua specificaties niet veel met de reguliere Samsung Galaxy S6 maar heeft een gebogen scherm waarop notificaties, de tijd en het weer bijvoorbeeld afgelezen kunnen worden.

In de eerste weken na de introductie van het nieuwe toestel was de vraag al enorm. Zelden werden er zoveel pre-orders geplaatst voor een toestel dat net gepresenteerd werd. Providers wereldwijd hebben enorme orders geplaatst bij Samsung voor het nieuwe toestel om 10 april, bij de eerste lancering, aan de vraag te kunnen voldoen maar het is afwachten of Samsung deze aantallen kan leveren.

Ook de Samsung Galaxy S6 Edge is nu al erg populair. Dat toestel is sinds de lancering in kort tijd bestek ook al ruim 5 miljoen keer besteld in combinatie met een abonnement. Het toestel, dat qua specificaties alleen afwijkt qua accu en scherm, heeft een zeer mooie uitstraling, wat consumenten die op zoek zijn naar iets exclusiefs wel eens over de streep kon gaan trekken.

Een samsung galaxy s6 abonnement is al verkrijgbaar vanaf rond de €35,- per maand. Het toestel is hierbij gratis. Het is wel handig om rekening te houden met het feit dat smartphone’s steeds sneller en geavanceerder worden en meer data verbruiken. Kies dus een bundel die voldoet aan je verwachte dataverbruik zodat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

De Samsung Galaxy S6 Edge is verkrijgbaar met een iets duurder abonnement. Toch is ook dit toestel goed verkrijgbaar met diverse voordelige abonnementen. Een galaxy s6 abonnement is echter toch iets goedkoper, vanwaar ook dit toestel in de eerste weken na introductie dus zo enorm vaak verkocht is.