Uitstapjes Drenthe is op ontdekkingsreis gaan in een veelzijdige provincie

Kom naar Drenthe en ontdek tijdens uitstapjes Drenthe de veelzijdigheid van de ongerepte natuur gecombineerd met een keur aan cultureel aanbod en historisch erfgoed. Uitstapjes Drenthe  is ook de rijke historie van oude havezaten en landgoederen ervaren. Er is in  Drenthe veel te doen en te beleven , een over vloed aan mogelijkheden om van uitstapjes Drenthe een feest te maken.

Maak van je uitstapjes Drenthe ware verkenningstochten in een bijzondere regio.

Sfeervolle dorpen, historische stadskernen, musea en prachtig bewaarde boerderijen aan een dromerige brink leveren de ingrediënten voor een onvergetelijke tocht door gebieden waar het leven nog de rust ademt die je elders haast niet meer vindt. Kerken, molens, torens en havezaten vind je tijdens uitstapjes Drenthe,  verspreid door een schilderachtig landschap, dat je kunt doorkruisen op een fiets, te voet of te paard. Ook voor liefhebbers van het water zijn er mogelijkheden te over om de provincie te verkennen, kanovaren in de waterrijke kop van Drenthe of zwemmen in de prachtige bosmeertjes je hebt het voor uitstapjes Drenthe echt voor het kiezen.

De Drentse Hooglanden als levend hart voor historische uitstapjes Drenthe.

Vele duizenden gingen je voor en kozen voor Orvelte als een beginpunt voor historische uitstapjes Drenthe. Niet voor niets heeft dit eeuwenoude dorp zoveel aantrekkingskracht, want behalve historie ervaar je hier uitstapjes Drenthe als een reis door een levend verleden. Prachtige monumentale boerderijen waarin bijzondere bedrijfjes zijn gevestigd,  een idyllische brink met een prachtige schaapskooi  van waaruit de herder zijn kudde dagelijks naar de hei voert, een prachtig decor voor vele uitstapjes Drenthe!