Treinreizen door Europa

De vrijheid van een reis maken met een vervoermiddel dat je in enkele uren naar je bestemming brengt. Het zal direct als vakantie voelen. Spreken deze woorden jouw wel aan, dan ben je gemaakt voor het reizen met de trein. Weet je niet welke Europese stad het beste bij jouw past, maak dan de steden test online en kom erachter waar jouw volgende trip naar toe gaat.

Trein naar Frankrijk

De trein is in opkomst. Dan bedoel ik niet de spitstrein van de NS waarin je elke dag moet staan, omdat ze het verdomme langere treinen in te zetten. Ik heb het over de Hoge snelheidstreinen die tussen de verschillende Europese landen liggen. De Thalys bijvoorbeeld, die gaat van Amsterdam tot aan het zuiden van Frankrijk. Hij wordt ook wel de Parijs trein genoemd. Omdat dat de bestemming is waar een heleboel mensen naar toegaan.

Trein naar Oost-Europa

Het klinkt wel erg zwaar Oost Europa, maar daarmee bedoel ik de ICE. Dit is de hogesnelheidstrein die je van Amsterdam naar Duitsland brengt en verder. De ICE zal je in ongeveer 5,5 uur van Amsterdam naar Berlijn brengen op Hogesnelheid. Je hebt het vast wel eens voorbij zien razen toen je op de Duitse snelweg zat. Het is de best aangeschreven Europese Hogesnelheidstrein die er is. Je kan vanaf elk station in Nederland met de trein naar Berlijn reizen.

Overige treinreizen door Europa

Wat minder in trek is zijn de treinreizen naar de bekende winterbestemmingen, omdat de meeste mensen liever met de auto gaan want dan hebben ze al hun spullen lekker bij de hand. Het is natuurlijk net zo makkelijk om deze in te laden op het station en ze uit te laden bij de piste! Je kan heel gemakkelijk met de hogesnelheidslijn naar jouw wintersport bestemming in Frankrijk. Boek jouw wintersport trein voordelig via www.treinnaarparijs.net.