Visum aanvragen voor Canada via het internet

Het is voor een heleboel mensen nog een groot raadsel, dat ze vroeger uren in de rij moesten staan om een visum te bemachtigen kan nu in enkele uren gewoon vanuit je luie stoel. Het is namelijk mogelijk om je visum voor Canada online aan te vragen. Je kan via de internet site van de Canadese overheid je visum aanvragen, dit is echter alleen maar te betalen met een creditcard. Mocht je niet in het bezit zijn van een Creditcard dan kan je het via de vele Nederlandse visumdiensten zoals visumvoor.com doen.

 

Nederlandse visumdiensten

 

Ze kwamen als paddenstoelen uit de grond. Er ontstonden overal visum specialisten die voor jouw het visum zijn gaan aanvragen. En net zoals zoveel dingen in het leven wordt het gemak gediend van de mens. Iedereen wilt alles tegenwoordig snel geleverd hebben en er zelf zo weinig mogelijk voor te hoeven doen. Dat kan nu dus ook met je visum aanvraag, je kan thuis met je ipad een ETA Canada aanvragen en voordat je jouw ipad neerlegt om te gaan slapen, heb je hem in je mailbox. Het proces is ontzettend versnelt en dat zal in de toekomst alleen nog sneller zijn.

 

Hoe vraag ik een ETA Canada online aan?

 

Je gaat naar de webiste van visumvoor.com en vervolgens kan je in het menu de ETA selecteren. Je kan vervolgens het formulier invullen dat je online gepresenteerd krijgt. Nadat je het formulier hebt ingevuld kan je hem versturen vervolgens kan je veilige betalen met Ideal of een andere betaal mogelijkheid die jij verkiest. Je zal op de hoogte worden gehouden met betrekking tot je aanvraag, zodra hij binnen is wordt hij verstuurd naar je opgegeven e-mailadres.

 

Je kan de ETA vervolgens uitprinten en meenemen op vakantie. Je kan alleen maar een ETA aanvragen als je Canada per vliegtuig binnenkomt. Als je een roadtrip door de Verenigde Staten aan het maken bent, zal je geen ETA nodig hebben. Je kan het land dan zo inrijden.