De ultieme Thuis tanden bleken handleiding!

Je hebt de stap gezet en je wilt het gaan doen. Je bent al bij de tandarts geweest en wilt heel graag je tanden witter maken. Toen de tandarts of mondhygiënist je de offerte liet zien, begon je te twijfelen en ben je het internet gaan afzoeken naar goeie alternatieven. Zoek niet verder en sluit je Google scherm. Dit is het artikel dat jouw gaat vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat je absoluut niet en wat juist wel moet doen.

 

Optie 1: Tandarts of Mondhygiënist

 

Het is de eerste en beste persoon aan wie je al je vragen kan stellen met betrekking tot het witter maken van je tanden. Hij heeft echter een groot nadeel hij zal er veel geld voor vragen en je zal meerdere keren terug moeten komen om een mooi wit resultaat te krijgen. Niet iedereen kan dit combineren met een fulltime baan. De gemiddelde behandeling van de tandarts ligt zo rond de 400 a 500 euro.

 

Optie 2: Thuis tanden bleken – Tandenbleek kits met UV lamp

 

Deze kist kan je overal op het internet kopen. De kits zijn soms enorm goedkoop (Deze moet je absoluut niet kopen) en sommige kits zijn ontzettend duur. Voor deze tanden bleekkits geldt dat je de goedkoopste niet moet nemen en de duurste ook niet, want je wordt afgezet. Mocht je voor deze optie willen gaan, dan kan je het beste eerst wat reviews en handleidingen doornemen, want het is niet de makkelijkste optie. Het vergt wat oefening en tijd voordat je het onder de knie hebt. Het bitje dat bij de kit zit moet een vervormbaar bitje zijn, zodat het perfect aansluit op je gebit. Anders worden niet al je tanden wit gemaakt.

 

Optie 3: Thuis tanden bleken – Whitetrips oftewel bleekstrips/ plakstrips

 

Dit is de optie die de meeste mensen gebruiken, omdat hij zo makkelijk toepasbaar is. Je haalt de strips uit de verpakking en plakt ze vervolgens op je tanden. In de verpakking zit een strip voor je boven tanden en een strip voor je onder tanden. Bij de whitestrips zit een gebruiksaanwijzing hierin staat hoelang de strips moeten blijven zitten. Na de verstreken tijd haal je de whitestrips eraf en kan je ze weggooien. Bij de meeste Crest whitestrips heb je al na 3 dagen wittere tanden.

 

Optie 4: Thuis tanden bleken – Oil Pulling

 

Doormiddel van kokosolie je tanden witter maken. Niet alleen je tanden worden witter van de kokosolie, maar je gehele mond wordt verzorgd door de olie. Het is een natuurlijk product en bevat geen schadelijke stoffen. Je pakt een lepel en een potje kokosolie vervolgens stop je de olie in je mond en je spoelt je mond voor ongeveer 15 minuten met de olie. Als je dit gedaan hebt spuug je de olie uit, je zal direct merken dat je tanden erg glad aanvoelen. Dit is kort gezegt hoe Oil Pulling in zijn werk gaat. Het is een eeuwenoude techniek die door de Ayurverda is ontwikkeld.