De bijkomende zaken voor urenregistratie

Je uren registreren, voor veel werknemers is dit de normaalste zaak van de wereld. Ze klokken in bij binnenkomst, en klokken weer uit wanneer ze vertrekken. Het verschil hiertussen (minus de pauze) zijn het aantal gewekte uren wat ze aan het einde van de maand krijgen uitbetaald. Dit klinkt allemaal heel erg logisch, toch? Maar voor de werkgever en de mensen op de salarisadministratie kan die best een flinke klus zijn. Van alle werknemers moet dit namelijk worden bijgehouden, en bij veel bedrijven gaat dit nog steeds analoog. De mensen op de administratie moeten dus alles handmatig in de computer zetten om de salarissen uit te laten betalen. Zoals je wellicht kunt begrijpen kan dit veel fouten en irritatie bij werknemers opleveren.

Het gemakkelijke alternatief voor urenregistratie

Gelukkig is er ook een alternatief voor urenregistratie beschikbaar. Namelijk via de digitale manier. De werknemers hoeft dan niet meer in een zogenaamde prikklok in de loggen, maar doen die via een digitaal pasje. Veel gemakkelijker, en veel minder werk voor de administratie. Als werknemer moet je natuurlijk wel altijd je pasje bij je hebben om in te klokken. Op de oude manier was dat niet anders, dan moest de prikkaart altijd bij de hand zijn.

Extra gebruiksvriendelijk, en meer voordelen

 

Naast extra gebruiksvriendelijkheid voor zowel de werknemers als de administratie, is er nog een voordeel. Het voordeel zit hem in het maken van een planning. Er kan op deze manier namelijk heel eenvoudig een overzicht worden gemaakt van wie er aanwezig zijn in de fabriek of het bedrijf. Mocht er een spoedklusje binnenkomen (wat bij veel bedrijven toch regelmatig gebeurd) kan er door het urenregistratie software systeem heel gemakkelijk worden geschakeld. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken hoe dit een voordeel van het bedrijf kan opleveren.

Comments

  1. It’s amazing to visit this website and reading the views of all colleagues concerning this paragraph,
    while I am also zealous of getting familiarity.

  2. Right here is the perfect website for anyone who hopes to understand this topic.

    You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that
    I personally would want to…HaHa). You certainly put a new spin on a subject which has been discussed for decades.
    Wonderful stuff, just wonderful!

Speak Your Mind