Op een natuurlijke manier snelle ejaculatie genezen

Heb jij of je partner jezelf regelmatig teleurgesteld gevoeld door het te snel ejaculeren tijdens de geslachtsgemeenschap ?

Het is oké als je dat hebt. Regelmatig maken mannen zich boos wanneer ze eerder komen dan ze willen of de planning was. Vooral het gevoel van weinig tot geen controle, maakt het zo vervelend.

De vraag is dan ook hoe kun je op een natuurlijke manier stoppen met te vroeg ejaculeren?

Er zijn hulpmiddeltjes die jouw kunnen helpen om de te snelle ejaculatie te voorkomen. Maar zou het niet meer fantastisch zijn, als je het probleem kunt oplossen, zonder van een crème of extra dik condoom gebruik te maken.

Jij kunt te vroeg ejaculeren stoppen en het is nog op een natuurlijke manier op te lossen ook.

De belangrijkste kwestie is deze – te snel ejaculeren is meestal te wijten aan een slechte masturbatie gewoonte die je hebt opgepikt toen je nog een jonge tiener was. Je hebt geprobeerd om te voorkomen dat je betrapt werd, door snel te komen verklein je die kan.

Maar nu woon je op jezelf en als je met een leuke vrouw bezig bent, dan ligt de focus meer op het genieten dan dat klaarkomt. Echter de gewoonte van te snel ejaculeren zet zich gewoon door terwijl het nier meer nodig is.

De sleutel om snelle ejaculatie te stoppen is om te leren om je onbewuste geest aan te pakken en fysiek moet jij jezelf ook herprogrammeren .

Nu zijn er verschillende trucs die je daarbij helpen. Sowieso als je nu met jezelf speelt, moet jij bewust proberen je ejaculatie uit te stellen. Daarbij moet jij in je hoofd een rust creëren om er voor te zorgen dat je niet te snel komt.

Dit doe je onder andere door je op je ademhaling te focussen en meditatie. Elementen als stress en angst moet je buiten de slaapkamer houden. Want die dingen hebben invloed op de snelheid waarmee jij ejaculeert.

Speak Your Mind