Reviews en Beoordelingen check je op Reviewspot.nl

Reviews en beoordelingen voor webshops zijn tegenwoordig hot! Mensen raadplegen online veel webshop reviews op allerhande websites. Bekende sites als Kieskeurig, Reviewspot.nl, en Trustpilot staan boordevol met Reviews en Recensies over webwinkels. In dit artikel kijken we waar u de beste reviews kunt vinden!

Reviews en Beoordelingen waar staan de beste?

Indien u op zoek bent naar webwinkel reviews of zelf een webshop wil beoordelen dan zijn er online genoeg mogelijkheden te vinden. De meeste websites waar u een review kunt achterlaten zijn daarvoor wel geschikt. Echter zijn er natuurlijk ook websites welke van een mindere kwaliteit zijn. Wij (de auteurs van dit artikel) zijn erg begaan met de veiligheid en de betrouwbaarheid van het online shoppen in Nederland. Omdat onze interesse ligt in de review wereld en wij daar dagelijks mee bezig zijn kunnen we wel stellen dat wij echte ervaringsdeskundigen zijn. Kortom als u luistert naar onze bevindingen dan zult u de beste beoordelingswebsite snel gevonden hebben. reviews

Kieskeurig, Trustpilot of Reviewspot?

Een klein onderzoek naar de websites laat zien dat niet iedere review website even goed is. Zo zien we dat webshops voor een account bij Trustpilot en Kieskeurig moeten betalen. Dat vinden wij erg vervelend en daarom krijgen beide sites een minpunt. Wat wij wel erg belangrijk vinden is  dat de sites snel zijn en goed in elkaar steken. Een positieve uitspringer in dit geval is Reviewspot. De site is snel en aanmelden is geheel gratis. Bent u op zoek naar een betrouwbare klantbeoordelingen leverancier en mag het geen cent kosten? Dan raden wij u Reviewspot (www.reviewspot.nl) aan.

De beste beoordelingen websites:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp dan kunt u in Google zoeken. Er staat genoeg informatie en mocht u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd in uw kennissenkring of aan familie vragen of zij u kunnen helpen.

 

Vriendelijke groet,

T. Bongers

Reviewspecialist