Home

Wil jij ook een extra zakcentje verdienen via het internet maar je hebt geen idee waar je moet beginnen ?
Begin het met schrijven van artikelen op artikel24.nl. Het schrijven en geld verdienen aan artikelen is erg leuk omdat het erg makkelijk is een leuk artikel te schrijven, bovendien kun je dit gewoon thuis doen. Alle artikelen die je schrijft zullen in de zoekmachines komen. Dus wanneer jij een goed artikel schrijft over bijvoorbeeld hoe je een laptop moet schoonmaken dan zullen mensen die dit in een zoekmachine opzoeken, op jouw artikel uitkomen! Handig voor hun, want hun leren van jouw artikel en leuk voor jou wanneer hij op een 1 van de advertenties klikt!

Hoe verdien ik geld via het schrijven van artikelen op artikel24?

Hoe je geld verdient via het schrijven van artikelen op info artikelen is erg simpel. Wanneer je, je hebt aangemeld geven wij jou een link naar een advertentie programma waar je een account moet aanmaken. Wij hoeven dan enkel een code van je te weten, en 50% van de advertentie weergaven bij het artikel zijn voor jou. Je dient een eigen account bij het advertentieprogramma te hebben, omdat het niet mogelijk is bij te houden hoeveel elk artikel precies opbrengt. Hoeveel je verdient of al verdient hebt kan je zien wanneer je inlogt in het advertentieprogramma, maar dit alles wordt duidelijk uitgelegd wanneer je een account aanmaakt en hier inlogt.

Hoe werkt het schrijven van artikelen en verdienen aan de artikelen op artikel24?

Wij proberen het toevoegen van artikelen op onze website zo simpel mogelijk te maken, en hier steeds verbeteringen in aan te brengen. U dient als eerst een gratis account aan te maken, als je een account aanmaakt krijg je ook een eigen url waarop bezoekers je artikelen kunnen zien. Wanneer je inlogt op je account kom je op het leden dashboard, hier kan je doorklikken naar het artikel toevoeg pagina. Op deze pagina kunt u een artikel toevoegen, elke stap zoals categorie keuze, titel wordt zeer duidelijk uitgelegd, en geven wij tips waarbij mogelijk. Wanneer je klaar denkt te zijn, kunt u het artikel toevoegen en altijd nog wijzigen aanbrengen. Hoe u geld verdient aan de artikelen is zeer simpel. Wij plaatsen bij 50% van de bezoekers advertenties waarvan de opbrengst naar jouw zal gaan, de overige 50% gebruiken wij voor de hosting, promotie, onderhoud en verbeteringen.