De beste steroïden voor spiermassa

Met behulp van steroïden kunt u nog betere trainingsresultaten behalen. Goed op elkaar afgestemde anabolen ondersteunen de opbouw van spiermassa, verhogen ook kracht en uithoudingsvermogen en maken de spieren beter gedefinieerd. https://steroidekaufen.com/nl/ Welke steroïden zijn de beste keuze voor beginners?


Wat zijn anabole steroïden?


Anabole steroïden zijn preparaten op basis van hormonen met anabole effecten, d.w.z. ondersteunen de deling en synthese van cellen.


Anabolen zijn een afgeleide van het mannelijke hormoon - testosteron, dat zelf een natuurlijk anabool effect heeft, maar het is te zwak om grote winsten in spierweefsel te veroorzaken. Daarom bevatten anabole steroïden veel grotere hoeveelheden anabole hormonen om gewichtstoename te bevorderen.


Wie gebruikt steroïden het meest?


Hoewel steroïden meestal worden gekozen door bodybuilders, worden ze ook gebruikt door andere atleten die hun prestaties willen verbeteren.


De populariteit van steroïden onder bodybuilders is voornamelijk te danken aan het feit dat ze een grote toename van spiermassa mogelijk maken. Ze zijn ook populair bij vertegenwoordigers van andere sporten, bijvoorbeeld gewichtheffers - in gewichtheffen, fietsen, atletiek, zwemmen.


Beste steroïden voor beginners


Niet alle steroïden worden aanbevolen voor mensen die hun avontuur gewoon met deze bijzonderheden willen beginnen. Sommige worden alleen aanbevolen voor spelers met meer trainingservaring.


Mensen die steroïden willen gaan gebruiken, moeten er ook aan denken dat ze een aantal bijwerkingen kunnen veroorzaken omdat ze de hormonale balans van het lichaam beïnvloeden. Het is daarom de moeite waard om kennis te maken met de verschillende voorstellen en deze zorgvuldig te analyseren om dergelijke anabolen te kiezen waarmee u om te beginnen een goede cyclus kunt creëren.


Beginnerssteroïden:


   Metanabol - Dianabol

   Deca Durabolin - Nandrolon

   Testosteron ENANTAAT

   Winstrol - Stanozolol


De bovenstaande steroïden zijn ook verkrijgbaar in tabletten, dus ze hoeven niet te worden geïnjecteerd, wat lastig kan zijn voor beginners.


Metanabol - Dianabol


Het is een populaire, orale anabole stof die samen met andere steroïden wordt gebruikt voor betere resultaten bij het opbouwen van spiermassa.


Het moet ongeveer 6 weken worden gebruikt. Langdurig gebruik van deze verbinding kan ongewenste bijwerkingen veroorzaken.


Deca Durabolin - Nandrolon


Het is een injecteerbare steroïde die vergelijkbaar is met testosteron, maar minder bijwerkingen heeft vanwege verminderde androgene eigenschappen. Het zorgt voor zeer goede resultaten bij het opbouwen van spieren, helpt bij het verminderen van vet en verbetert het uithoudingsvermogen.


Bij gebruik worden aromataseremmers toegevoegd, bijvoorbeeld Aromasin, Armidex, Letrozol, die bijwerkingen kunnen verminderen


Testosteron ENANTAAT


Testosteron is een van de oudste en nog steeds veel gebruikte anabole steroïden.


Die in de vorm van Testosteron Enanthate worden geclassificeerd als de zogenaamde lange testosteron met langere esterketens. Dit betekent dat ze een langere halfwaardetijd hebben en geen frequente injecties nodig hebben. Ze worden meestal om de 4-7 dagen gebruikt.


Winstrol - Stanozolol


Het is een populaire steroïde waarmee je hoogwaardige droge spiermassa kunt opbouwen die wordt gekenmerkt door een verminderde hoeveelheid water en vet.


Het heeft ook een laag risico op bijwerkingen - het wordt niet omgezet in oestrogeen en veroorzaakt daarom geen waterretentie. Bovendien overbelast het de lever niet.


Dosering van steroïden voor beginners


Beginners moeten onthouden dat ze niet met hoge doses moeten beginnen. Het is het beste om de cyclus met een lage dosis te starten en uw lichaam te controleren op mogelijke bijwerkingen.


Bent u op zoek naar steroïden van goede kwaliteit? Je kunt ze kopen in onze online winkel MocneSuple.pl! Voor onze klanten hebben we originele, gemerkte steroïden van bewezen merken bereid. Indien nodig helpen we bij het kiezen van de beste anabolen voor beginners. Wij nodigen uit om te winkelen!