Masturbator

Wat is een masturbator

De masturbator is één van de meest gebruikte seksspeeltjes bij mannen. De masturbator wordt vooral gebruikt door mannen voor zelfbevrediging maar hij kan ook tijdens de seks gebruikt worden. Je hebt veel verschillende soorten masturbators. Ze worden gemaakt van verschillende materialen en ze zijn er in verschillende formaten. Goed om te weten is dat er herbruikbare masturbators zijn maar ook masturbators voor eenmalig gebruik. De binnenkant van masturbators wordt gemaakt van zacht materiaal of bijvoorbeeld real feel skin.

De herbruikbare masturbator komt het meest voor. De binnenkant van deze kan je er namelijk makkelijk uit halen om schoon te maken, gebruik hiervoor een speciale toycleaner.


De automatische masturbator

Bij een normale masturbator doet een man deze op zijn penis heen en is het de bedoeling dat hij zichzelf hiermee bevredigd. Dit doet hij door zelf de bewegingen te maken en het tempo te bepalen. De automatische masturbator heeft een luxe ten opzichte van de normale, deze kan dit namelijk allemaal zelf. De standjes verschillen per masturbator, de ene beweegt op en neer, de ander bevredigd je door middel van luchtdrukwisselingen, rotatie en/of pulserende sensaties.

 

De meeste automatische masturbators hebben meerdere standjes en snelheden en zijn dus voor alle mannen geschikt. In principe hoef je zelf niks meer te doen, los van hem aan te zetten op het juiste standje als je gebruikt maakt van een automatische masturbator.


Automatische masturbator kopen

Een automatische masturbator kan je tegenwoordig net als veel andere seksspeeltjes bijna overal kopen. Je kunt hiervoor gewoon naar een sekstoy winkel gaan, maar je kunt dit ook online doen. Ook voor mensen die zich schamen om een seksspeeltje te kopen is er een oplossing. Bij veel online sekswinkels kun je tegenwoordig anoniem bestellen. Als je een bestelling plaatst wordt deze dan anoniem verpakt, er staat geen naam van het bedrijf of het speeltje op. Ook op je bankafschriften staat geen herkenbare informatie. Je kunt er ook voor kiezen dat je pakket niet bij de buren wordt afgeleverd indien jij niet thuis bent.